Kategorier
Ikke-kategoriseret

Velkommen til et Eldorado af bøger og dermed viden  . . .

eller underholdning – alt efter hvad du søger.

www.bogbasen.dk er her for at gøre opmærksom i på sig selv, det lægger vi ikke skjul på. Bogbasen er et

bog antikvariat med et meget varieret udvalg. Det skyldes et enormt varelager opbygget siden Bogbasen som det første internetbaserede med antikvariske bøger, brugte studie bøger og genbrugsbøger startede op for snart tyve år siden. Mange har fulgt i vores fodspor, men sådan er det, når den gamle antikvariatboghandler får gode ideer. Så følger gerne andre i hans fodspor.

Når vi selv skal klappe os på ryggen, er vi ret stolte over i disse tyve år at have været trendsættere. Når du i dag bemærker i mange hjem, at der ligger en klods af en kunst- eller gammel kogebog sådan tilfældig henslængt i hjemmene, så har Bogbasen og dermed den gamle antikvariatboghandler en ikke ringe ære heri.

At købe antikvariske eller brugte bøger er godt for miljøet.

Genbrugsbøger og antikvariske bøger er som alt genbrug godt for vores miljø og er med til at nedsætte vores CO2 udslip. Mere herom lidt senere. Men hvad kan du finde? Kort sagt alt. Men for at uddybe det lidt, lad mig opremse nogle emner:

Biografier, Danmarks besættelse, Første Verdenskrig, Anden Verdenskrig, Afrika, Amerika/USA, Antikken, Antologier, Antroprologi, Apotekervæsen, Arkitektur, Arkivvæsen, Arkæologi, Asien – Oceanien, Astrologi/Astronomi, Australien, Ballet, Biler, Billedbøger, Biologi, Biopati, Bogvæsen, Bolig, Brandvæsen, Byer, Børnebøger, Børn & Forældre, Dagbøger, Dansk, Datalogi, Design, Depression, Didaktik, Digte, Dokumentar,  Drama, Engelsk, Erhverv, Erindringer, Erotik, Ernæringsvidenskab, Essays, Etik, Europa, Etnografi/antropologi, Faglitteratur, Fantasy, Film/teater, Finland, Folkeslag, Folklore, Fortællinger, Forvaltning, Fysik, Fransk, Foto, Fremtid, Frimærker/mønter/medaljer/ordener, Fugle, Fysioterapi/massage, Genetik, Geografi, Geologi, Grønland, Grafik, Grammatik, Grækenland, Gyser, Heste/Ridning, Historie Danmark, Historie Europa, Historie Verden, Historie Kultur, Hjemmekundskab, Håndarbejde/hobby/håndværk, Humaniora, Hobby, Humor, Hus & Have, Husdyr, Idræt, Interviewmetoder, Industri/håndværk, IT, Italiensk, Jagt/fiskeri, Journalistik, Jura, Kartografi, Atlas, Kemi, Kirkehistorie, Kogebøger, Kommunikation, Kompetanceudvikling, Krop & Sind, Krimi/spænding, Krigsbøger, Kriminalitet, Kunst & Kultur, Kunsthistorie, Kvinder, mænd, kønsroller, Landbrug & Gartneri, Ledelse & Management, Legetøj, Leksikon, Litteraturhistorie, Litteraturvidenskab, Logistik, Lokalhistorie, Lærebøger, Matematik, Mad & Gastronomi, Markedsføring, Medicin, Mellemøsten, Memoirer, Militaria, Miljø, Mode, Musik, Mystik/Eventyr, Mytologi, Møbler, Nautica, Natur, Naturvidenskab, New Age, Noveller, Norge, Norrøna, sagaer, Okkultisme, Opdagelsesrejser – ekspeditioner, Ordbøger & Leksika, Organisation, Orientalsk Filosofi og Livskunst, Oversættelse, parforhold, Personlig udvikling, Piber og tobak, Politik, Medier & Presse, Postkolonial Litteratur, Programmering, Psykiatri, Psykologi, Pædagogik, Regnskab, Rejsebøger/guides, Religion, Retorik, Romaner, Rollespilsbøger, Royale, militære, politikere m.m., Russisk, Rusland/Sovjetunionen, Samfundsvidenskab, Salmebøger, Samfund & Historie, Science Fiction, Sejlads, Selvhjælp, Selvudvikling, Slesvig, Skibe, Skuespil, Skønlitteratur, Skrøner, Smykker/guld/sølv/ædelstene, Sociologi, Spansk, Spiritualitet, Sport & Fritid, Sprog, Statistik, Studiebøger, Sundhed, Svampe, Sygdom/Sundhed, Sygepleje, Søfart, Teater, Tegneserier, Teknik, Teologi, Topografi, Transportmidler, Tysk, Tæpper/tekstiler, Udenlandsk militærhistorie, Ugeblade, Undervisning, Ungdom, Varia, Videnskabsteori, Vinbøger, Våben/Uniformer, Værker, Zoologi, Økologi, Webudvikling, og til sidst skraldespanden Øvrige. Men løbende kommer der nye områder til med råd fra bogsælgerne.

Nu lidt om CO2.

Politikerne snakker og laver planer der aldrig holder alligevel. Reel viden gives ikke. Ved du f.eks. at hver af os, fra nyfødt baby til olding i gennemsnit udleder 7200kg CO2 om året? Det lyder af meget. Men altså ikke mere end hvad et par sunde bøge- eller egetræer kan opsamle om året. Det vil enkelt sige, at hvis hver af os, plantede to træer ville vi være CO2 neutrale.

Det har den gamle antikvariatboghandler gjort noget ved. Der er stiftet et søsterselskab til Bogbasen. Hvis du vil være med, så få vores nyhedsbrev tilsendt. Skriv til [email protected].

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *