Kategorier
Ikke-kategoriseret

Gå til stemmeurnen med dit hjerte

Når der igen skal være folketingsvalg, har du mulighed for at bruge din stemmeret. Du vælger selv hvordan du bruger din ret, eller om du overhovedet vil bruge den.

Du kan vælge at tænke helt strategisk, og udvælge den folketingskandidat der har størst sandsynlighed for at blive valgt ind. Du kan også bare stemme som du plejer. Du kan også vælge at lade dine private hjertesager afgøre, hvilken folketingskandidat du vil sætte dit kryds på.

Hjertesager kan nemt blive til mærkesager

Har du en hjertesag, så hold øje med de kommende debatter. Måske er din hjertesag, så vigtig at den bliver til en mærkesag.

Mærkesager der på forhånd er næsten sikre er psykiatrien, ældreplejen, flygtninge og klima. Ældreplejen, flygtninge og klima er gengangere. Flygtninge har indtil nu handlet om kvoter. Denne gang bliver nok ingen undtagelse, men der er lidt mere på spil. Siden der opstod krig i Europa, har danskerne set lidt mere objektivt på hvordan vi egentlig behandler vores flygtninge.

Psykiatrien er ikke en ny debat, men det er en debat som der virkeligt er sat gang i. Psykiatrien har længe haltet i Danmark. Kun det mest nødvendige bliver gjort, resten er der ikke råd til.

Er noget af det her, noget der ligger dit hjerte nært, så er det netop de debatter du skal holde øje med.

Hold øje med dine hjertesager

Hjertesager bliver til mærkesager, hvis der er mange nok, der har den samme hjertesag. Derfor er det vigtigt at du holder fokus på netop din hjertesag, og følger med i alt hvad der bliver meldt ud omkring din hjertesag.

Sæt dit kryds med dit eget hjerte. Stem på den folketingskandidat der netop adressere din hjertesag, på en positiv og troværdig måde. På den måde har du mulighed for at følge både dit eget hjerte og din egen samvittighed. Mange små krydser, kan råbe højt, når de er i flok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *