Kategorier
Ikke-kategoriseret

Tag vennerne med i Escape room

Er du træt af altid at lave det samme med dine venner eller sidder i tit og har brug for en oplevelse eller noget spændende at lave, så prøv et escape room. Det er super sjovt og der findes mange forskellige temaer man kan prøve. Hvis man keder sig derhjemme eller er den der skal arrangere det næste event, så kan man komme ud hos Breakoutroom hos Superevent og prøve de sjove escape rooms vi har at tilbyde. Det er efterårsferie og lige pludselig har man meget tid der skal bruges på sjove oplevelser. Og så er vi også kommet til de korte og kolde dage, hvor man gerne vil bruge tiden på noget hyggeligt med sine venner. Tag derfor din vennegruppe med ind og prøv et breakout room. Du har en time, kan i nå at slippe ud? Man kommer ind i et rum med et tema. Prøv Basement 13, den gale mands kælder, hvor man skal slippe ud inden manden kommer tilbage. Eller prøv Jungle Mysteriet i Rødovre hvor man skal spille Junglespillet rigtigt og rykke brikkerne for at komme ud og ikke blive fanget i junglen. Måske du tænker at en tur i en tidsmaskine lyder som noget for jeres gruppe. Så rejst tilbage til 80’erne og se om i kan komme hjem igen. Til den lidt mere Halloween uhyggelige stemning som efterårsferien bringer har vi også Black magic. Et rum af sort magi hvor du er fanget i heksen hule og skal huske at sige farvel til spøgelserne. Alt dette kan du booke super billigt hos os hos breakoutroom.dk hvor du kan booke for rummet eller Last Minute tider. Last Minute er kun 200 kroner per person! Du finder det ikke billigere andre steder. Vi har også særlige tilbud på andre dage hvor du kan spare en masse penge og stadig få hele oplevelsen med. Vi har Escape Rooms i København og Rødovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *