Kategorier
Ikke-kategoriseret

Camping ved Gardasøen

Få steder i verden tilbyder en så perfekt campingdestination som Gardasøen. Denne smukke italienske sø har det hele – fantastisk natur, fantastisk vejr og masser af aktiviteter for at holde campister i alle aldre underholdt.

Her er blot et par af grundene til, at Gardasøen er en fantastisk campingdestination:

  • Landskabet: Campister vil blive behandlet med en fantastisk udsigt over Alperne, mens de nyder det klare blå vand i Gardasøen.
  • Vejret: Klimaet i denne del af Italien er perfekt til camping, med varme somre og milde vintre.
  • Aktiviteterne: Fra vandre- og cykelture til svømning og sejlads er der noget for enhver smag ved Gardasøen. Og glem ikke den gode mad og vin!

Det bedste tidspunkt at bo i telt ved Gardasøen er om foråret eller efteråret. Vejret er mildt, og folkemængderne er mindre. Foråret er et særligt godt tidspunkt at gå, fordi blomsterne blomstrer, og træerne begynder at blive grønne. Efteråret er også et godt tidspunkt at gå, fordi bladene skifter farve, og luften er sprød. Hvis du kan, undgå at gå i sommermånederne, når det er meget varmt og overfyldt.

Når du pakker til en campingtur til Gardasøen, er der et par vigtige ting, du skal medbringe. Først skal du sørge for at pakke et telt og soveposer til alle i dit selskab. Du skal også medbringe mad og køkkengrej samt en køler til at holde ting som kød og mejeriprodukter friske. Glem ikke at pakke masser af tøj og sko til alle vejrforhold, samt toiletartikler og solcreme. Glem endelig ikke at medbringe nogle sjove aktiviteter som spil, bøger eller andre måder at underholde dig selv på i tilfælde af dårligt vejr.

Der er mange forskellige steder at campere ved Gardasøen. Det første sted er Camping Village Fabulous. Denne campingplads ligger i byen Garda, på søens østlige bred. Det tilbyder en fantastisk udsigt over søen og bjergene samt en bred vifte af aktiviteter, som gæsterne kan nyde.

Hvis du leder efter en mere rustik campingoplevelse, er Camping Alto en god mulighed. Denne campingplads er beliggende i byen Toscolano Maderno, på søens vestlige bred. Det byder på smuk natur og masser af fred og ro.

Endelig, hvis du vil være lige midt i alt det, er Camping Serenella det perfekte valg for dig. Denne campingplads ligger i Bardolino, på søens sydlige bred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *