Kategorier
Ikke-kategoriseret

Mødelokaler i København

Hvis du har brug for mødelokaler i københavns området, tilbder vi rigtig gode, lyse og luftige mødelokaler til alle slags brug. CityMeetings har mødelokaler til store og små møde. City Meetings har også private kontorer til rådighed, hvis man skal bruge et privat kontor kan man lege det i en af vores to afdelinger i Kbh. De forskellige mødelokaler vi tilbyder er i forskellige størrelser og alle er flotte og med masser af plads. Det er også prisvenlige mødelokaler i København centrum og NV københavn. Du kan leje et hyggeligt og varmt mødelokale fra blot 200 kroner i timen. Der er både kontorlokaler og kontropladser i kontorfællesskab også centralt i København. 

Hos CityMeetings i Kbh. K. finder I inspirerende mødelokaler centralt placeret i København Centrum, lige ved Amalienborg, Kastellet og Nyhavn.

Hos CityMeetings i Kbh. NV. finder I inspirerende mødelokaler strategist godt placeret i København NV, lige ved Grundtvigskirken og Utterslev mose.

Der er mulighed for at leje et kontorlokale i vores MødeCentre. I vores faciliteter i Kbh. NV er det også muligt, at leje kliniklokaler. 

Lej dit eget private kontorlokale hos CityMeetings på Amaliegade 36 i København K eller Bispebjerg Torv 16 i København NV. Vores faciliteter ligger centralt og indretningen er hjemlig og i skandinavisk stil.

Når det er tid til en pause kan du få ilt til hjernen med en gåtur i de skønne omkringliggende omgivelser. På Bispebjerg Torv 16 kan du blive en del af vores hyggelige Klinikfællesskab, som drives i samarbejde med Loaderiet. 

I kan leje kursus- og mødelokaler i forskellige størrelser og selv medbringe forplejning eller bestille take-away alt efter jeres ønsker og behov. Mødelokalerne på vores 2 lokationer rummer fra 10 til ca. 25 mødedeltagere. Ud over vores mødelokaler, har I mulighed for, at benytte vores fællesarealer, loungeområde og udemiljø, såfremt I har brug for at opdele jer ifm. gruppearbejde. Alle lokaler er indrettet med standard mødeudstyr.

Hos CityMeetings kan I leje lokaler fra kr. 200,-/timen (ekskl. moms) og I kan opnå yderligere rabat ved indgåelse af et fast samarbejde omkring en længerevarende aftale, eller hvis I er en del af vores kontor/klinikfællesskab. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *