Kategorier
Ikke-kategoriseret

Har du et bambus pudebetræk derhjemme

Jeg har faktisk ikke selv et Bambus pudebetræk derhjemme, men jeg har hørt så meget godt om det, at jeg tænker at det er blevet tid til at skrive en lille artikel her, netop om bambus pudebetræk. 

Sagen er den at de er super duper bløde. Det er i hvert fald hvad jeg hører derude. Blødt som silke, siger de. Og silke er jo super blødt. Men dog også super dyrt. Men hvad med bambus pudebetræk, hvis det er blødt som silke, er det så også dyrt som silke? Jeg er faktisk ikke engang sikker, men jeg har da hørt, at bambus skulle være en slags fattigmands silke. Når jeg dog tager en tur rundt på det ganske net, så synes jeg nu ikke at det er fair at kalde det for fattigmands silke. Det er jo et enormt relativt begreb. Jeg tænker faktisk bare at lade den ligge her, fordi det var ikke lige meningen med artiklen her, at det var det jeg ville fokusere de kostbare bogstaver på. 

Nej jeg havde tænkt at jeg ville skrive om det bløde bambus pudebetræk, ene og alene fordi det er blødt. Som mange af jer derude måske ved, så plejer min vinkel jo altid at være på miljø og sundhed, men i dag så stopper jeg altså ved det bløde. Det er der skam ikke rigtigt nogen årsag til, andet end at jeg tænkte at det kunne være sjovt at se hvad der kom ud af fingrene, hvis jeg for en gangs skyld ikke bevægede mig over på miljø fronten. Indtil nu kom der måske ikke umiddelbart så forfærdeligt meget ud af det, men så igen, så har jeg da fået skrevet en hel mini artikel, og det var trods alt det der var formålet med at gå i gang til at starte med. Som altid vil jeg alligevel lige komme med dagens anbefaling, og i dag vil jeg tippe dig til at finde bæredygtig mode og interiør her i linket.

Ha´ en skøn dag, og jeg håber, hvis du er til det bløde, at du vil erhverve dig et bambus pudebetræk, det skulle nu engang være så dejligt blødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *