Kategorier
Ikke-kategoriseret

De bedste ture med veninderne

Jeg var ude med mine veninder. Vi var ude og spise sushi. Det var ret sent. Klokken var omkring 21:30. Men det var virkelig hyggeligt. Vi spiste noget virkelig god sushi, på en ny sushi restaurant der er åbnet, så det er første gang at vi er her. Men vi alle elskede det. Det var noget af den bedste sushi vi længe har fået. Vi snakkede om at tage hjem til mig efter. Der ville vi hygge med nogle snacks og noget film. Den var de fleste med på. Så da klokken blev omkring 22 smuttede vi fra restauranten. Jeg boede cirka en halv time væk. Vi kom hjem til mig og det var virkelig hyggeligt. Vi så en god film, og det var så hyggeligt. Klokken endte med at blive virkelig sent. Klokken blev omkring 2 om natten, før de begyndte at tage hjem af. Jeg blev også træt. Vi snakkede om at mødes igen i morgen. Vi ville tage ud og spise noget morgenmad sammen. Det aftalte vi så. Jeg begyndte at lægge mig til at sove. Jeg var alt for træt nu.

 

Næste dag:

 

Så blev det næste dag. Jeg havde fået den bedste lur. Jeg skulle snart ud at spise med mine veninder. Vi mødes ved restaurant. På vej hen til restauranten skete der desværre et uheld. Jeg tabte uheldigvis min ret nye iPhone i bussen. Det skete imens at jeg var på vej ud af bussen. Det var virkelig ikke hvad jeg havde brug for. Min ene veninde sagde at der lå en butik i nærheden ved navn fixphone som kunne skiftet min skærm hurtigt. Vi tog så derhen sammen. Der fik heldigvis skiftet min skærm ret hurtigt. Jeg var ellers så bange for at jeg skulle rende rundt med en smadret skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *