Kategorier
Ikke-kategoriseret

Få mest for pengene, når du køber ny cykel

Ligesom alle andre danskere mærker du nok den galoperende inflation, som rammer vores økonomi lige for tiden. Faktisk er vi i Danmark midt i den værste inflation i over 40 år. Det kan ses på elregningen, fødevarepriserne i supermarkedet og ikke mindst på prisen på brændstof. Du har nok konstateret, at du ikke får så mange af de gyldne dråber hældt i tanken for det samme beløb som du gjorde for bare et år siden.

Den økonomiske livrem skal spændes ind i de danske hjem, og der skal spares, hvor der spares kan. Et af de steder, hvor det virkelig batter noget, er på transporten. Hvis du lader bilnøglen ligge på køkkenbordet og i stedet hopper på din cykel, når du skal på arbejde, kan der være virkelig mange penge at spare. Hvis du ønsker at skifte bilen ud med en tohjulet rugbrødsmotor, skal du selvfølgelig også være bevidst om, hvordan du får mest for pengene. Vi har derfor her udvalgt et par cykelproducenter, som du trygt kan købe, hvis du vil have en god cykel uden at betale overpris. Her er altså tale om tre producenter, der leverer vaskeægte value for money.

Raleigh

Raleigh er et af de ældste og mest velrenommerede cykelmærker i verden. Virksomheden blev grundlagt i 1887 i Nottingham i England, og har fremstillet cykler i over 130 år. I dag sælges Raleigh-cykler i over 50 lande over hele verden. Især på det europæiske marked er Raleigh et velkendt navn, og du finder næppe et cykelstativ i en større dansk provinsby, hvor der ikke som minimum holder et par cykler med det ikoniske logo på stellet.

Raleigh tilbyder et bredt udvalg af cykler til både mænd og kvinder. Virksomhedens begyndercykler starter på omkring 3000 kr., mens topmodellerne kan koste op til 30.000 kr. Raleigh-cykler er bredt tilgængelige hos fysiske forhandlere og onlineforhandlere som Bikeland. Det lyder muligvis ikke logisk, at der her skulle være tale om en fornuftig investering af dine penge, men hos Raleigh får du både kvalitet, som holder længe, og ikke mindst får du en vanvittig gensalgsværdi sammenlignet med mange andre brands. Det er præcis, som du kender det fra bilmarkedet – og Raleigh er et brand, som folk også gerne vil give gode penge for selvom cyklen har nogle år på bagen.

Trek

Trek er en anden populær cykelproducent med en lang historie; virksomheden blev grundlagt i 1976 af to entusiastiske cyklister, der ønskede at bygge bedre cykler til sig selv og andre cyklister. Siden da er Trek vokset til et af de største cykelmærker i verden. Trek tilbyder et bredt udvalg af cykler til alle typer ryttere. Virksomheden har begyndermodeller, der starter ved ca. 4000 kr., samt førsteklasses modeller, der kan koste op til 80.000 kr. og primært et henvendt til professionelle cykelryttere eller meget entusiastiske amatører med pengepungen i orden. Uanset om du starter med en cykel fra Trek i den billige ende, så får du kvalitet for hver en krone. Du kan købe Trek-cykler hos autoriserede forhandlere, via Bikeland.dk eller på Trek’s egen webshop.

Giant

Giant er et taiwanesisk firma, der blev grundlagt i 1972 og siden er blevet en af de største cykelproducenter i verden. Cykler fra Giant sælges i over 50 lande, og virksomheden sponsorerer professionelle cykelhold, der deltager i løb som Tour de France og Giro d’Italia.

Giant tilbyder et bredt udvalg af cykler til alle budgetter og cykelniveauer; deres begyndermodeller starter på omkring 5000 kr., mens deres topmodeller kan koste op til 80.000 kr. Selv cykler i den lave ende af prisspektret er af høj kvalitet og ganske veludrustede, når vi kigger på komponenterne. Du kan købe Giant-cykler online direkte hos producenter eller sammenligne priser fra forskellige forhandlere på Bikeland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *