Kategorier
Ikke-kategoriseret

Terapi

Psykolog Thomas Cortes er kendt for sine skræddersyede terapiforløb, der typisk består af korte, intensive samtaleperioder. Terapi hos Thomas Cortes er designet til at være dynamisk og interaktivt, idet han tilstræber at give klienterne konkrete værktøjer og teknikker, som de kan anvende uafhængigt i hverdagen. Denne tilgang understøtter klienternes selvhjulpenhed og empowerment, således at forandringer og personlig udvikling fortsætter også efter terapien.

Fra det øjeblik en klient træder ind i terapirummet, fokuserer Thomas Cortes på at skabe en atmosfære af åbenhed og tillid. Under den indledende samtale får klienten en dybdegående forståelse for, hvilke fordele samtaleforløbet kan tilbyde. Dette er også en mulighed for at etablere klare mål for terapien og aftale det specifikke format for det personlige forløb. Thomas Cortes vægter klientens input højt og ser klienten som en aktiv partner i terapiprocessen.

Klienter modtager ikke blot støtte og indsigt gennem deres samtaler med Thomas Cortes, men de får også en række værktøjer og metoder, som er lette at afprøve derhjemme. Disse hjemmeopgaver er en central del af terapien og er med til at sikre, at klienten fortsat arbejder med og reflekterer over terapiens indhold mellem sessionerne. Disse selvadministrerede øvelser kan inkludere dagbogsskrivning, mindfulness-øvelser, eller specifikke adfærds- eller tankeøvelser baseret på principper fra kognitiv adfærdsterapi.

Thomas Cortes’ terapi er ikke begrænset til det traditionelle kontormiljø. Han anerkender, at nogle klienter måske bedre kan åbne op i deres vante omgivelser, og tilbyder derfor også hjemmebesøg. Dette kan være særligt gavnligt for personer, der har svært ved at komme ud af huset, enten på grund af psykiske problemer, fysiske handicap eller ekstrem angst. Ved at tilbyde terapi i klientens eget hjem, viser Thomas Cortes en ekstra grad af fleksibilitet og engagement i at møde klienten, hvor de er.

Gennem hele terapiforløbet, uanset om det er ansigt-til-ansigt eller i hjemmet, lægger Thomas Cortes vægt på at udvikle selvindsigt og selvstændighed hos sine klienter. Hans mål er at udstyre hver person med evnen til at navigere i deres følelsesmæssige landskab og tackle livets udfordringer med nyfundne styrker og strategier, langt ud over terapiens afslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *