Kategorier
Ikke-kategoriseret

En livslang drøm

At følge sin passion og realisere en drøm er noget, de færreste er forundt. Min ven og jeg har delt en fælles drøm siden folkeskolen om at mestre kunsten inden for projektledelse. Gennem en lang rejse, der strakte sig over årtier, har vi nu endelig muligheden for at omsætte denne drøm til virkelighed takket være PRINCE2 Practitioner hos Mentorix.dk. Vores fascination af projektledelse opstod allerede i folkeskolen, hvor vi begge blev draget af tanken om at skabe og realisere visioner gennem velplanlagte projekter. Denne fælles interesse har været en konstant følgesvend i vores liv, og vi har altid haft en fælles drøm om at blive mestre inden for området. Beslutningen om at tilmelde os PRINCE2 Practitioner hos Mentorix var en af de mest betydningsfulde skridt i vores karriere. Mentorix repræsenterer ikke blot en uddannelsesinstitution, men snarere en port til realiseringen af vores livslange drøm. Underviserne hos Mentorix er dedikerede fagfolk, der brænder for at dele deres viden og erfaringer, og de har været uvurderlige mentorer i vores rejse mod at blive projektledelseseksperter. Hos Mentorix er læring ikke begrænset til klasseværelset. Gennem praktiske øvelser og realistiske case studies har vi haft mulighed for at anvende PRINCE2-principperne i autentiske projektscenarier. Dette har givet os en dybere forståelse for, hvordan teorien kan omsættes til handling, og det har været en afgørende faktor i vores udvikling som projektledere. Som vi nærmer os afslutningen af vores PRINCE2 Practitioner-forløb hos Mentorix, kan vi ikke undlade at reflektere over den utrolige rejse, vi har været på. Fra drømme i folkeskolen til realiseringen af vores ambitioner som projektledelseseksperter – hvert skridt har været en sejr. en rette vejledning kan enhver drøm blive til virkelighed. For alle dem, der drømmer om at forfølge deres passion, vil vi gerne sige dette: Tro på dine drømme og find det rigtige sted og de rette mennesker til at støtte dig på rejsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *