Kategorier
Ikke-kategoriseret

Nyd I frati lugana 2022 om sommeren

Ca dei Frati er en af de mest kendte producenter af Lugana-vin i Italien. Lugana-vin er en hvidvin, der produceres omkring Garda-søen i regionen Lombardiet. Ca dei Frati er berømt for deres Lugana-vin, der er lavet af den autochtone druesort Turbiana.

En af deres mest kendte hvidvin er I frati lugana 2022

Den hitter hos danskerne med den søde smag af æbler, abrikos og mandler.

Ca dei Frati har produceret vin siden 1783, og i dag er de en af de mest respekterede producenter af Lugana-vin. Deres 2022-udgave af Lugana-vin er lavet med druer fra den gamle årgang, som har et højere sukkerindhold, der giver en kompleks, fyldig smag.

Vinen har en klar, strågul farve og en intens duft af hvide blomster, honning, fersken og citrusfrugter. Smagen er frisk og blød med en god balance mellem sødme og syre. den har en god frugtkompleksitet og en lang eftersmag.

Lugana-vinen er meget alsidig og kan serveres både som aperitif og til lette fiskeretter, salater, risotto og pasta. Den egner sig også til at ledsage kødretter af lammekød og kanin.

Ca dei Frati’s Lugana-vin har vundet flere priser og anerkendelser. I 2021 vandt de Vinexpo 2020-konkurrencen for deres Lugana-vin, som blev kåret som den bedste hvide vin fra Italien.

Ca dei Frati’s Lugana-vin er en af de mest populære hvide vine fra Italien. Det er en let, letdrikkelig vin med en frisk og kompleks smag. Det er en vin, der er velegnet til mange forskellige retter og kan nydes af både øvede og nybegyndere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *