Kategorier
Ikke-kategoriseret

5 typiske fejl begået i et escaperoom del 2

5 typiske fejl begået i et escaperoom del 2

Velkommen til 5 nye fejl folk ofte begår i et escaperoom. Samt løsninger til at undgå dem.

1. Beder ikke om hjælp

Det er ikke et nederlag at bede om hjælp. Det er derfor I har en gamemaster der kigger med. Stol på at gamemasteren kan tilpasse hjælpen til jeres niveau. Nogen er decideret så stædige at de slet ikke ønsker hjælp. Stol på at hvis gamemasteren mener I har brug for hjælp, så har I det også. Det behøver ikke betyde at I er dumme.

2. Gør tingene mere kompliceret end de er

Du lyder måske klog når du begynder at lægge de random numre du har fundet, sammen for at finde kvadratroden. Men vi garanterer at intet escaperoom er så kompliceret at man skal kunne sådanne ting. Nogen gange er tingene faktisk lige præcis hvad de ligner. De to cirkler ovenpå hinanden som mistænkeligt ligner et 8 tal, er måske netop bare et 8 tal. Det er i hvert fald dumt ikke lige at bruge de få sekunder på at afprøve om det nu ikke også er så simpelt.

3. Se koder overalt

Efter 4 år i branchen finder folk stadig nye koder i vores escaperooms. Det siger lidt om hvor mange koder der kan findes hvis man absolut leder efter dem. Men de random numre i en stregkode, serienummeret på en symaskine eller ridser i vinduet er sjældent en reel kode der skal bruges til noget. Finder du noget du tror er en kode, så skriv den ned, prøv den på alt. virker den ikke så accepter det, lad den stå på papiret og fortsæt.

4. Stoler ikke på gamemasteren

Hvis gamemasteren skriver at I skal finde bogstaver i noget, så stol på at der menes bogstaver. også selvom det ville give mere mening med tal. Gør nu bare hvad der bliver sagt og se om ikke det alligevel giver mening til sidst.

5. Lytter ikke til hinanden

Eller giver ikke plads. Vi oplever især at forældre glemmer at lytte til børn når de er i et escaperoom. og tro det eller ej, men børnene har faktisk ret ofte ret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *