Kategorier
Ikke-kategoriseret

Underholdning til konfirmation

Har du styr på alt?

Til den kommende konfirmation altså. Mangler du noget til at underholde folk, så de kommer lidt op fra bordene og får blandet sig lidt?

Superlej har masser af underholdning og vi kommer hellere end gerne forbi med det. Et oplagt valg er at leje et par bordfodboldborde eller shuffleboard og lade folk more sig med dem. De fylder ikke alverdens, er nemme at flytte på og kan lige tørres af når den pinlige onkel for tredje gang vælter sin øl ud over bordet.

Har I pladsen til det bør I overveje vores oppustelige fodbolddart og øksekast. Begge dele fylder lidt og man skal kunne få afstand til dem, men de er bestemt det hele værd. Se hvem der er bedst til at vinkle bolden korrekt så den rammer bullseye, eller hvem der har det rette svip i hånden til at sætte øksen midt i feltet (bare rolig, økserne er af skum og sidder fast med velcro)

Hvis I har valgt at holde konfirmation med børn til stede, så kan en hoppeborg anbefales. Børnene er afsat og forstyrrer ikke de voksne, og de får brugt en dejlig masse energi. Det kræver selvfølgelig lidt mere plads, men det er virkelig det hele værd.

Vi har uanede mængder muligheder, alt sammen afhængigt af jeres plads, deltagerantal og aldersgrupper. Gamle morfar skal nok ikke ind i en bumperball, men vil til gengæld være klar til at vise alle de unge hvor god han er til at slå søm i en træstub.

Er konfirmationen en heldagsevent, så kan vi også komme og underholde jer i halvanden times tid med vores breakoutGame, Bomb-in-a-box. Del familien op i grupper af 5-8 deltagerer i hver og se om alle har hvad der skal til for at forhinde verdens undergang i 5 storbyer. Et utrolig populært spil der spilles under kyndig overvågning af en af vores gamemastere.

Kontakt os i dag og lad os snakke om dine muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *