Kategorier
Ikke-kategoriseret

Vores hunde skal leve godt

Sørg for din hund og kæledyr

Der lever flere hundrede tusind hunde i Danmark. Heraf har størstedelen det godt man vi støder desvære også på hunde og kæledyr der mistrives. Det er vigtigt når man får sig en hund at man har gjort sig alle de overvejelser der er omkring at få en hund eller et kæledyr.

En hund skal have masser af kærlighed og omsorg. Hertil skal en hunde have forplejning og den skal luftes og leve et aktivt og stimulerende liv. 

Gør dig overvejelser inden du får en hund eller kæledyr

Hvis du virkelig ønsker dig en hund er det vigtigt at du gør op med dig selv om du har tænkt på alle kriterierne. Har du tid til en hund, ønsker du at bruge en masse penge løbende på en hund. Ønsker du at bruge en time eller 2 hver dag på at din hund bliver luftet og får brugt en masse energi. 

Har du gjort dig de rigtige overvejelser om hvorvidt hunden er for meget alene hjemme. Ønsker du rent økonomisk at prioritere din hund. Køber du en lækker Donut hundeseng eller skal din hund sove på gulvet. Der er rigtig meget økonomi og forpligtelse impliceret i det at få en hund.

Få en hund af de rigtige årsager

Du skal få dig en hund fordi du vil bruge tiden og energien på hunden. En hund fortjener et godt liv hvor mennesker omkring den plejer den og elsker den. Til gengæld får du masser af kærlighed retur og et aktivt liv med din hund.

Hvis du får en hund og det ikke er gennemtænkt, så risikere du efter måske 6 måneder at du ikke ønsker hunden mere. Det kan betyde en aflivning af hunden eller den skal måske bortgives til en anden familie. Alt det kan undgås hvis du sætter dig ordentligt ind i tingene omkring det faktum at have en hund.

Fordi vores hund og kæledyr fortjener et ordentligt liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *