Kategorier
Ikke-kategoriseret

Software fra Microsoft

Overvejer du at skaffe software fra Microsoft til din virksomhed? Der er mange virksomheder i Danmark der udbyder Microsoft software, og der findes også forskellige software programmer fra Microsoft.

Der er de kendte Office-programmer samt Windows, men der er også ERP-programmet Dynamics 365 Business Central. Her kan man få hjælp fra ERP-huset Logos Consult. Det er en konsulentvirksomhed med flere års erfaring med ERP-programmet 365 Business Central. Der er også Business Intelligence software fra Microsoft, det hedder Power BI. Det er tæt integreret til Business Central (BC) og du kan trække data ud fra BC til Power BI for at arbejde med KPI’er, dataanalyse og diagrammer. Du kan også inddrage andet data i dit rapporteringsarbejde her, fx data fra Excel sammen med data fra BC. Mulighederne er mange.

Fordelen er at du arbejder med forskellige Microsoft programmer og drager fordel af den tætte integration mellem programmerne.

At være konsulent indenfor Microsoft ERP-branchen

Overvejer du en karriere som ERP-konsulent? Det byder på spændende og udfordrende projekter hos kunder. Her kan man rådgive kunderne om programmet og arbejdsprocesser. Man kan give support og vejlede i at anvende programmet. Man kan også hjælpe kunder med at integrere andre programmer til ERP samt undervise i programmet. Mange vælger en karriere som ERP-konsulent fordi det giver mulighed for at arbejde tæt sammen med udvalgte kunder, når deres program skal opgraderes. Her hjælper man kunden med at opsætte funktionalitet i programmet og vejleder i hvordan programmet kan fungere for den enkelte kunde. Det handler om at være nysgerrig på kundens arbejdsgange og forretning – og at ville give kunden en bedre digital løsning end tidligere.

Kurser og undervisning

Mange vælger at få undervisning i BC-programmet. Det er et program med mange funktioner og dermed mange muligheder, og derfor er det at deltage på et kursus relevant for at kunne arbejde i programmet. Der er bestemte arbejdsgange for hvordan man opretter en salgsordre, bogfører en faktura osv., og det er en fordel at kende funktionaliteten for at udføre arbejdet i programmet korrekt.

Nogle vælger at læse forskellige manualer om programmet. Det er også en stor hjælp. Her er der beskrevet de forskellige funktioner og der står beskrevet hvordan fx starter et regnskab op, hvad dimensioner er, hvordan man afslutter et regnskabsår, tilbageføre en postering osv. Bøgerne er gode at have ved hånden og de er også at finde på mange kontorer i Danmark.

Hvordan forløber et ERP-projekt?

Et ERP-projekt tager typisk 3-6 mdr. Der er selvfølgelig forskel på hvor omfattende projektet er. For nogle virksomheder tager projektet kortere tid, for andre længere tid. Det kommer også an på hvor meget funktionalitet der skal i brug, hvor mange tilretninger kunden har brug og hvor mange medarbejdere der skal anvende programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *