Kategorier
Ikke-kategoriseret

Festfyrværkeri i Odense

Bliv en del af den spektakulære oplevelse med festfyrværkeri i Odense og på Fyn! Vi har et stort udvalg af fyrværkeri til alle lejligheder, inklusiv bryllupper, fødselsdage, nytår og meget mere. Vores fyrværkeri er af høj kvalitet og sikkerheden er vores højeste prioritet.

Er du på udkig efter det perfekte fyrværkeri til din næste fest eller begivenhed i Odense eller på Fyn? Så kontakt FynsFestfyrværkeri.dk i dag og få sammensat et show efter præcis dine ønsker.

Du kan helt selv være med til at vælge hastighed, farver, effekter, finale og meget mere hvis du ønsker det og ellers kan du blot lade os sammensætte det perfekte show til dig!, kontakt os i dag, vi klarer alt det praktiske vedrørende fyrværkerishowet, alt lige fra ansøgning om tilladelse til oprydning.

FynsFestfyrværkeri leverer festfyrværkeri i odense og hele fyn, vi afskyder jævnligt fyrværkeri på langt de fleste hoteller og feststeder, det betyder at vi kender langt de fleste steder rigtigt godt og nemt og hurtigt kan få en tilladelse på plads, samtidig kan vi tilpasse dit show så det passer perfekt ind i omgivelserne.

Vi skyder festfyrværkeri til byfester, bryllupper og alle andre særlige lejligheder, ingen opgave er for stor eller lille for os.

Til bryllupper anbefaler vi gerne et budget på midst 15.000 kr. så vi kan sikre at i får det helt rette og store udforglemmelige show til jeres livs fest, naturligvis med vores store og fyldige signatur guldfinale.

Til byfester i mindre byer anbefaler vi en showstørrelse på omkring 25.000 kr, og i større byer anbefales et budget startende fra 50.000 kr. så fyrværkeriet får den rette størrelse og kan ses fra flere sider og længere afstande.

Men uanset hvad dit budget er på så finder vi en løsning der passer godt til dit arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *