Kategorier
Ikke-kategoriseret

Grænsehandlen drejer sig ikke kun om øl og vin

Grænsehandel er mere end bare billige øl

Når det kommer til grænsehandlen så forbinder de fleste det med at man kører ned over grænsen og henter billige øl. Det er dog langt fra kun spirtus og vingummi du kan købe i grænseområdet. Der er nemlig på den danske side butikker der handler med noget der kan sprede lidt så stor glæde som drikkevarer og søde sager. Det vi snakker om her er de frække sexbutikker der ligger henholdsvis i Kruså og Padborg. Her finder du dem endda under et navn der kan forbindes med grænsehandlen, nemlig Sex Discount Shop. 

Det at køre over grænsen kan dermed også gøre andet end at fylde depoterne op. Et besøg i en af butikkerne giver nemlig lige præcis det du ikke kan få på nettet. Du kan se og røre varen. Billeder kan være tålmodige, derfor får du her en langt bedre oplevelse. 

De store lyse butikker er delt op så du nemt kan finde rundt i de forskellige kategorier. Butikken i Padborg byder endda på langt over 500 m2 salgsareal, der byder på sexlegetøj og frækt lingeri for enhver smag.

Discount er ikke lig med billige varer!

Navnet på butikken kan hurtigt give en ide om at det er billige varer du finder der. Realiteten ser dog lidt anderledes ud. Du finder nemlig alle de samme produkter her som du også gør på nettet. Det der rent faktisk er lagt mest vægt på i butikkerne er kvalitet, vejledning og service. Grunden til navnet så indeholder Discount er at du får det hele til en utrolig god pris, endda med prismatch. 

Det at besøge butikkerne kan være inspirerende og sjovt. Det er underordnet om det er sexlegetøj, lingeri eller film i søger efter. Udvalget er stort og besøget er uanset i bliver fristet en oplevelse i sig selv. Sammenligning og udforskning bliver altså ganske enkelt bare nemmere når du / i kan se alle varer på samme billede, kontra en oversigt på nettet. 

Så næste gang den står på en tur til den Tyske grænsehandel, så er det absolut en god ide at besøge de frække butikker ved Grænsen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *