Kategorier
Ikke-kategoriseret

Hvad er det præcis en infrarød sauna er samt et infrarødt saunatæppe

Hvad er en infrarød sauna?

I århundreder er infrarøde saunaer blevet betragtet som en kraftfuld helbredende teknik til at helbrede forskellige sygdomme. De avancerede versioner af infrarøde saunaspa, inklusive infrarøde saunatæpper, vinder enorm popularitet på grund af deres endeløse liste af fordele. Selv naturlige og holistiske sundhedsprofessionelle anbefaler periodisk at få en hjemmesauna-spa til omfattende afgiftning.

De infrarøde stråler, der udsendes af saunatæpper, trænger dybt ind i huden og opløser uønskede stoffer (toksiner), der er ophobet i kroppen. En tør terapeutisk varmebølge i infrarøde saunatæpper har potentialet til at revitalisere dine celler og forbedre dit stofskifte. Dette sikre og underholdende fitnesstilbehør hjælper enkeltpersoner med at svede skadelige kemikalier og tungmetaller ud af kroppen. Brugeren kan justere temperaturen efter deres komfort og behov for en optimal oplevelse. De af jer, der ikke har brugt dem, skal blive opmærksomme på den enorme fordel ved infrarøde saunatæpper som:

Forbedrer søvnkvaliteten og slipper af med søvnløshed
Lindrer muskelstress eller ømhed
Hjælper med vægttab
Afgiftning
Forbedrer blodcirkulationen
Forbedrer hudens tekstur
Håndterer svingende blodtryk
Forbedrer kognitiv funktion
Eliminerer kronisk træthed
Et fund i Alternative Medicine Review tyder også på, at en af ​​de vigtigste fordele ved infrarøde saunatæpper er at forbedre:

Kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL),
Afhængigheder,
Psykisk stress og angst
Alzheimers sygdom
Disse fordele er overbevisende nok til at give vores saunatæppe en chance. Lad os blive fortrolige med de avancerede funktioner, som du kun kan forvente fra vores enhed.

Hvordan adskiller vores infrarøde saunatæpper sig fra andre saunaer?

Blandt de mange varianter af infrarøde saunaer, der er tilgængelige på markedet, skiller vi os ud på grund af vores smart integrerede teknologier, herunder –

Bruger EMF-blokeringsteknologi
Fremstillet med ikke-giftigt materiale
Bærbart design
Få jade- og turmalinsten indlejret i dem for forbedret heling
Maksimal infrarød emissivitet
Er de ikke karakteristiske fra dit almindelige sauna-spa-kammer? Ja selvfølgelig! Tjek nu nedenstående funktion af infrarød sauna, og hvordan det forbedrer din kropsfunktion.

Hvordan fungerer et infrarødt saunatæppe?

Som diskuteret tidligere, når opvarmningsterapien af ​​infrarød sauna infiltrerer vores hud, absorberes dens strålingsenergi af kroppen på celleniveau. Dette forårsager termiske bevægelser i kroppen, hvilket stimulerer dens kerne/indre temperatur. Stigningen i kropstemperaturen forårsager øget blodcirkulation og kraftig svedtendens.

Når det infrarøde saunatæppe sættes i, aktiveres strimlerne af nano-kulstofledere, hvilket frigiver langt infrarøde stråler. Kroppen absorberer disse strålinger og oplever betydelige fordele ved infrarød sauna efter periodisk brug. Hvis dit sind sidder fast omkring de fremherskende myter om infrarøde saunaer, vil vi afmystificere dem nedenfor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *