Kategorier
Ikke-kategoriseret

Køb kontorstole til virksomheden

Har du fået til opgave at købe kontorstole ind til virksomheden og ved ikke hvad du skal gøre, så læs denne guide. Her hjælper vi dig med at forstå de vigtigste punkter du skal kigge efter således at du foretager det bedste køb. De er nemlig vigtig for dine medarbejdernes sundhed, dårlige kontorstole er årsag til mange skader på arbejdsapladserne. Således kan en kontorstol meget og det er derfor ikke en nem opgave at vælge den rette. 

 

Undersøg virksomhedens forhold

Du skal først og fremmest undersøge hvilket budget købet er underlagt. Herefter skal du se på om man din arbejdspladsen allerede har aftaler. Kontorstole er en dyr vare og har virksomheden et budget kan det hjælpe dig med at indsnævre mulighederne. Man skal huske at indtænke virksomhedens brug, har man faste arbejdspladser eller deles man om kontorstolene. Det er nemlig to typer af kontorstole. Den første kræver mange justeringsfunktioner og det andet kræver universelle egenskaber. En god kontorstol passer til din brug, så det er vigtigt at man får det afklaret det i de enkelte afdelinger.

 

Gode kontorstole til deling

Malmstolen har udviklet en række gode kontorstole til deling som Malmstolen R4 og R7. Disse har universelle egenskaber som er gode da undersøgelser viser at medarbejdere ofte ikke justere kontorstolen. En kontorstol med mange justerings funktioner gør mere skade end gavn i disse type kontorer. Her foretrækkes stole som de ansatte kan sidde på uden at justere. R4 og R7 har RealActive lændesøtte som tilpasser sig den enkelte bruger automatisk. Den er designet til at passe 95 % af alle brugere.  

 

Faste pladser

Har virksomheden omvendt faste pladser foretrækkes kontorstole med mange justeringsfunktioner. Dette tilladder den enkelte at tilpasse den til sin størrelse. Til længden af ens ryg og ben, såledesa at man opnår mest mulig aflast. Kig efter justeringsfunktioner som sædedybdejustering, lændestøtte justering, ryghøjde justering, vægt regulering, sædehøjde justering samt sædevippet. Man kan også spørge kontormøbel forretningen man handler ind hos, hvilken kontorstol de anbefaler baseret på ens brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *