Kategorier
Ikke-kategoriseret

Sådan kommer du godt i gang med at træne

Vi er mange der kender det der med, at skulle i gang med at træne. Der er mange valgmuligheder, og heldigvis for det – det er nemlig ikke lige alle der er til det samme. Det kan være at du bedst kan se dig selv påbegynde styrketræning, holdsport, hjemmetræning eller klubtræning. Uanset hvad du er til, så kan du blive guidet godt igennem i artiklen her, for at finde den helt rigtige startsport der passer til dig.

Vælg den sport der passer til dig

Det er vigtigt at du begynder på noget, som er lige dig. Vælger du den forkerte træningsform, ender du nemlig med at give op for hurtigt, og så kan det være svært at starte på noget nyt igen. Vil du gerne møde nye mennesker, er det bedste som du kan gøre at starte i fitness, til en holdsport eller i en klub. På den måde får du fodret dit sociale og udadvendte væsen, samtidigt med at du får trænet din krop og holder dig sund. Er du den mere indadvendte type, så kan hjemmetræning være lige dig, hvis du har lidt ekstra plads der hvor du bor, vel at mærke. Du behøver selvfølgelig ikke at købe en stor, bred træningsmaskine, for at kunne holde dig sund, men mange træningsmaskiner kan være yderst nyttige, hvis du ikke ønsker at gå i f.eks. fitness. Har du dog ikke så meget plads, kan et par håndvægte, træningsbånd og en yogamåtte gøre underværker.

Dette skal du være opmærksom på, hvis du træner hjemme

Vælger du at træne hjemme, og er du ikke autoriseret inden for kroppen, så er det vigtigt at læse/se en eller anden form for guide, inden du for alvor begynder. Det kan f.eks. være en Youtube video med en træner, der fortæller dig hvordan du passer på din ryg, læn og skuldre, da du ellers kan ende med skader, som kan være meget svære at komme af med igen. Det er vigtigt at du ikke løfter for tungt, ligesom du også skal holde din ryg rank, og altså ikke bukke forover i ryggen når du løfter. Du kan også vælge at følge en nyhedsside, såsom Nysport. Sider som denne bruges til at sparre med, finde tips og tricks og gode idéer, til dig der skal ordentligt i gang, og som gerne vil have fat i det helt rigtige udstyr. Derudover er det bare med at komme i gang, når du føler dig godt klædt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *